• Asociaţia Roşu Aprins
  • Asociaţia Roşu Aprins
  • Asociaţia Roşu Aprins
  • Asociaţia Roşu Aprins
  • Asociaţia Roşu Aprins

Importanța colectării deșeurilor vegetale din Sectorul 2

‹ Back

Vă anunțăm că pe data de 19.09.2019 am semnat contractul de finanțare cu Primăria Sectorului 2 pentru proiectul Importanța colectării deșeurilor vegetale din Sectorul 2, prin programul de finanțare Programul anual al finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Sectorului 2 al Municipiului București în naul 2019, pentru activități nonprofit din domeniile: cultură și culte, sport, educație, mediu și social, în condițiile Legii nr. 350/2005 cu modificările și completările ulterioare”.

 

Acest proiect are ca scop informarea și conștientizarea importanței a colectării selective a deșeurilor care provin de la imobilele generatoare de resturi vegetale.

Ideea proiectului a venit, în primul rând, de la conștientizarea unor locuitori ai Sectorului 2 a nevoii de a colecta resturile vegetale din curți și, în al doilea rând, din faptul că un astfel de serviciu nu există în Sectorul 2. Prin prezentul proiect se dorește încurajarea colectării resturilor vegetale din curți, acțiune de interes public local pentru Sectorul 2. 

 

Se vor distribui flyere, afișe, bannere și se vor realiza workshopuri de informare și conștientizare a locuitorilor Sectorului 2 cu privire la importanța colectării selective. (Vom reveni cu adresa unde se vor desfășura workshopurile). 

 

Importanța colectării deșeurilor vegetale din Sectorul 2